Cat

/

Esp

El gimnàs de SportWin, a diferència d’un de convencional, no disposa d’una màquina per a cada grup muscular amb recorregut guiat. Gran part de la maquinària de SportWin permet reproduir els moviments específics que els esportistes duen a terme en les seves modalitats esportives. Algunes de les màquines (politja cònica i màquines “yo-yo”) permeten treballar tan concèntricament com excèntricament, jugant un paper fonamental en la prevenció de lesions a més d’ajudar a millorar el rendiment esportiu. Seguint en la mateixa línia de prevenir lesions i poder personalitzar l’entrenament de força per treure’n més rendiment, l’empresa compta amb encoders lineals i rotatoris que a través del software informàtic “Chronojump” permet extreure informació molt valuosa, com per exemple la potència desenvolupada a cada repetició. El gimnàs consta d’una sala principal, una sala polivalent amb “boulder” d’escalada, una sala amb terra amortidor i una sala de cardio amb cintes de córrer, bicis de spinning i màquines de rem.

L’àrea de fisioteràpia és un aspecte que l’esportista no pot oblidar quan es busca rendir a un bon nivell. El fisioterapeuta pot intervenir en l’esportista de diferents maneres, ja sigui en el tractament de lesions o molèsties físiques, en l’acceleració de la recuperació física després  d’una activitat, en la preparació de l’esportista per preparar una competició o com a mètode de prevenció de lesions.

L’àrea de “Physio” doncs, serà clau perquè l’esportista pugui suportar les càrregues de treball i assimilar-les adequadament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’alimentació i hidratació és un factor importantíssim en el rendiment de l’esportista i cada vegada hi ha més evidència científica de com es pot actuar a nivell nutricional per aconseguir millors resultats. Des de SportWin s’adapta l’alimentació dels esportistes per tal que aquests puguin entrenar millor i recuperar més ràpid, personalitzant les dietes per a cada cas concret.

L’actuació alimentaria i hídrica durant la competició és un altre punt on l’esportista es pot beneficiar d’un bon assessorament. Una bona estratègia nutricional pot ajudar a millorar el rendiment esportiu, prevenir lesions o evitar diferents problemes, com els gastrointestinals o alguns de musculars. SportWin està involucrat en investigacions d’àmbit nutricional i promovent diferents projectes innovadors.

 

 

 

 

Tothom sap que tant important és entrenar com recuperar, però molt sovint els esportistes centren la seva preparació en els entrenaments i oblides mètodes per potenciar la recuperació.

SportWin destina una sala específicament a la recuperació de l’esportista, amb banys d’aigua freda i un jacuzzi que serà de molta utilitat després de grans càrregues de treball físic. També disposa de maquinària comprada directament a USA que ajuda a la recuperació de l’esportista mitjançant pressions que afavoreixen el retorn venós. SportWin també ha adquirit pels seus clients una aplicació per a Ipad que informa de l’estat de fatiga del Sistema Nerviós Central de l’esportista a través de la Variabilitat de la Freqüència Cardíaca.

 

 

 

 

 

 

L’analista biomecànic compensarà, amb l’ajuda de material específic, les deficiències biomecàniques que resultin de la interacció entre el ciclista i la seva bicicleta. També, assessorarà els complements ergonòmics més adequats per cada cas i ajustarà les mesures de la bicicleta en funció de les seves necessitats anatòmiques i funcionals. Els objectius dels anàlisis, que són duts a terme per “Cyclist Lab Biomecánica” al nostre centre “SportWin” a Vic, serà el d’augmentar el rendiment, reduir el risc de lesions i aconseguir una pràctica esportiva òptima, confortable i eficient.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SportWin es basa en l’evidència científica per dur a terme les seves actuacions i assessorament. Per aquesta raó, compta amb l’àrea Science que té el doble objectiu de nodrir a l’empresa a partir de les publicacions científiques més recents, i de poder fer investigacions per aconseguir conclusions sobre un àmbit tan complex com és el rendiment esportiu.

Dins d’aquesta àrea, SportWin pretén acostar la ciència als seus clients, facilitant la comprensió d’estudis científics i oferint conferències o formacions d’interès.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de fa bastants anys se sap que l’exposició en alçada ofereix una sèrie de beneficis en el rendiment esportiu, especialment en els esports de resistència. El fet que molts esportistes no tenen disponibilitat per poder fer “stages” en alçada seguint els protocols adequats per aconseguir adaptacions de l’organisme, fa que les càmeres hipobàriques siguin una alternativa eficaç per aconseguir resultats semblants.

A SportWin disposem de la maquinària necessària per fer exposicions o entrenaments en hipòxia i del coneixement necessari per assessorar els nostres clients sobre els protocols o exposicions que els podria ser beneficiosos en funció dels objectius que es busquin.

 

 

 

 

 

Les valoracions són necessàries per conèixer en quin estat es troba l’esportista, poder adaptar les següents actuacions i poder valorar l’efectivitat del treball anterior.

Des de SportWin s’ofereixen tests de potència per determinar quin és el pes en què l’esportista esta treballant la seva màxima potència, tests per valorar descompensacions de potència entre membres per prevenir lesions musculars, cineantropometries per valorar la composició corporal dels esportistes, tests de sudoració per analitzar la suor i s’estan tramitant els permisos per poder fer proves d’esforç amb anàlisis de lactats.

 

 

 

 

 

 

 

Síguenos en:

Nos encontrarás en

 

C/ Figueres, 24

Pol. Sot dels Pradals

08500 - Vic

Contacto

 

T. 93 117 75 47

hola@sportwin.info

sportwin.info