Scroll to top

Goals Studio.

06. Goals Studio

Aquest servei està basat en els beneficis del mètode Pilates i de la gimnàstica abdominal hipopressiva i les sessions estan dirigides per un equip de fisioterapeutes. Les sessions estan enfocades a millorar la força i el funcionament del que es coneix actualment com a CALP, el complex abdominolumbopèlvic, habitualment anomenat “CORE”. Les sessions estan adaptades segons les necessitats i evolució de cada persona i son molt eficaces tant per a la prevenció com per al tractament de dolències d’esquena, afeccions molt habituals en la població.

A l’espai de Goals Studio volem donar continuïtat als tractaments de camilla i oferir un seguiment de les pautes recomanades a consulta o ajudar als nostres clients a millorar la seva força muscular i flexibilitat.

Tipus de sessions

Pilates Reformer

Les sessions de Pilates Reformer són molt adequades per a iniciar-se en el Mètode Pilates. Les màquines de reformer permeten guiar el moviment en persones que tenen la mobilitat o la flexibilitat limitada i treballar en rangs de moviment globals i complexes. Les diferents resistències que ofereix la màquina ofereixen la possibilitat de treballar la força muscular, graduant la intensitat de l’exercici en funció de les capacitats i l’evolució de cada persona.

A Sportwin disposem de dues màquines Reformer de BonPilates i oferim sessions individuals o dobles, amb una duració de 1 hora. Aquesta metodologia de treball personalitzada i enfocada en la persona ens permet enfocar els objectius de manera personalitzada i assolir uns majors beneficis.

Pilates Mat

Les sessions de Pilates Mat també tenen una hora de durada i es basen en el treball de força i flexibilitat muscular. A través del treball amb diferents complements, com pot ser la Fitball, l’anell de pilates, les bandes de resistència o les pilotes de pilates, es treballa en la realització de seqüències d’exercicis a nivell de terra. El Pilates Mat és una disciplina complexa i que requereix d’un bon control de diferents capacitats físiques, com la força, la precisió del moviment i la flexibilitat muscular. Els grups son reduïts, d’un màxim de 5 persones, per garantir un seguiment proper i garantir la correcta execució dels diferents exercicis.

Hipopressius

La gimnàstica abdominal hipopressiva ha demostrat ser eficaç per millorar disfuncions relacionades amb l’aparell genito-urinari (incontinències, dolor, prolapses), amb problemes de l’esquena com les lumbàlgies i altres disfuncions musculars de la faixa abdominal com la flacidesa muscular o la diàstasi recti. A través dels exercicis hipopressius treballem per reprogramar la musculatura del CALP (que inclou tant el diafragma, com la musculatura de la paret abdominal i la del sòl pèlvic) i per millorar-ne la força.

Les sessions tenen una durada de 1 hora, i poden ser individuals o en grups de màxim 5 persones. En les sessions es treballen els exercicis hipopressius, es donen pautes per a la realització a casa dels exercicis i es fa un treball complementari de elastificació dels teixits implicats en els exercicis per a una millora en la execució i la condició de salut.