Scroll to top

Martí Noguera

Director de Sportwin. Especialista en esports de resistència i de motor i en nutrició esportiva.

Martí Noguera és el director de Sportwin. Amb una àmplia formació i una dilatada experiència en l’àmbit del rendiment esportiu, ha aconseguit formar un equip molt competent per oferir un servei de qualitat tant a la població esportista com a les persones que s’inicien en el món de l’esport. El seu passat com a esportista d’alt nivell en ciclisme, la seva experiència amb atletes, el seu pas pel CAR de Sant Cugat, així com la seva formació en gestió d’empreses el posiciona en una situació òptima per liderar el projecte de Sportwin. Ha traslladat la seva manera d’entendre l’esport i la salut a tot l’equip, posant sempre molt èmfasi en el tracte personalitzat, un dels pilars fonamentals de la seva filosofia de treball.

A part de la seva formació en el camp de l’entrenament, amb una llicenciatura en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (UVic-UCC) i el Màster en Alt Rendiment Esportiu (COE), és especialista també en nutrició i alimentació després de la Diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica (UVic-UCC). És també antropometrista de nv 2 ISAK i des de l’any 2013 és docent a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Júlia Devesa

Especialista en Fisioteràpia, Nutrició i Salut de la dona.

Júlia Devesa aporta un alt coneixement de l’àmbit de salut a l’equip. Graduada en Fisioteràpia (Blanquerna – URL) i amb Màster en Fisioteràpia Múscul-esquelètica (Universitat de Manresa – FUB), és la responsable de l’àrea de Fisioteràpia. A part del diagnòstic i tractament de lesions, la Júlia també és capaç d’oferir un excel·lent treball en la readaptació dels pacients. També treballa en paral·lel amb els entrenadors personals del centre tant amb pacients que estan a la fase final de la recuperació com amb els que necessiten un treball específic preventiu. Imparteix també sessions de grups reduïts de Pilates, Hipopressius i de recuperació del part, àmbits en els que està altament especialitzada. Ha realitzat formacions com “Mètode Pilates per Fisioterapeutes”, Nivell 3 de “Low Pressure Fitness”, “Especialització en Activitat Física i Exercici Terapèutic en l’Embaràs”, entre d’altres. També s’encarrega del servei de fisioestètica, havent realitzat diferents formacions especialitzades en aquest àmbit.

La seva consideració de la salut integral la va portar a estudiar un segon grau universitari com és Nutrició Humana i Dietètica (UVic – UCC), amb la qual complementa la seva activitat professional.

Eloi Creus

Especialista en entrenament i readaptació de lesions.

Eloi Creus ofereix un perfil molt bo per a l’entrenament personal gràcies a la seva formació, ja que ha estudiat el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (UdL) i el Grau en Fisioteràpia (UdL). Els seus coneixements permeten portar un control exhaustiu en l’execució tècnica dels exercicis per evitar possibles lesions. El seu perfil també el converteix en un professional molt capacitat per encarregar-se de la rehabilitació de lesions i, en el cas dels esportistes, de les ultimes fases de readaptació esportiva per tornar a la competició el més aviat possible.

Els esports en què està més especialitzat l’Eloi és el futbol, esport que ha estat practicant durant molts anys i en el que està titulat com a monitor de Futbol Base (FCF) i el triatló, esport que practica actualment.  La seguretat i qualitat que pot aportar l’Eloi als entrenaments permetran guiar-te cap a la consecució dels teus objectius.

Ivan Terricabras

Especialista en entrenament personal i escalada.

Ivan Terricabras és un entrenador personal molt especialitzat en exercicis funcionals i de control motor. Està graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (Uvic – UCC) i també té un Màster en Entrenament Personal i Readaptació Fisicoesportiva (UPF) a part d’altra formació en TRX o HIIT.

La seva alta especialització en l’entrenament personal i la readaptació fisicoesportiva el converteix en un professional molt tècnic, que es caracteritza per treballar focalitzant l’atenció en els patrons de moviment per tal de buscar una bona funcionalitat i una bona qualitat en el gest esportiu en el cas dels esportistes. La seva experiència com a Director del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya i com a preparador Físic d’hoquei patins aporta a l’equip uns coneixements molt complets que aplica a les sessions d’entrenament personal.

Joel Collell

Especialista en entrenament personal.

Joel Collell és una persona molt dinàmica i alegre, aspectes importants per convertir un entrenament en una experiència agradable. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (UVic – UCC) i amb formació complementaria, és capaç d’adaptar els entrenaments a les peculiaritats de cada client en funció dels objectius que busquin.

Amb experiència esportiva tant en esports d’equip com en esports individuals, el seu perfil és molt polivalent i vàlid per a diferents tipus d’entrenaments i de clients ja que te experiència en la preparació física de persones de diferents edats.

Jose Barros

Especialista en boxa.

Jose Barros és un ex-boxejador amb varis anys d’experiència en competició. Ha sigut campió de Catalunya en pes lleuger i ha participat en concentracions al CAR de Sant Cugat.

En Jose es caracteritza per dur a terme unes sessions molt dinàmiques i divertides, combinant assalts amb cops als sacs, a les “manoples” de l’entrenador o altres activitats que ajuden a millorar la coordinació i la tècnica de la boxa. L’alta intensitat de cada assalt fa que les sessions de boxa siguin un molt bon entrenament per treballar tant la força com el cardio. En Jose té una gran capacitat per adaptar les sessions de boxa a persones de totes les edats, adaptant els exercicis a diferents nivells.

Piero Galilea

Doctor especialista en Medicina de l’Esport.

Piero Galilea és un dels metges que ha tractat a esportistes de més nivell i renom a nivell nacional. Llicenciat en Medicina i Cirurgia (UB) i amb Especialització en Medicina de l’Educació Física i l’Esport, és un dels metges del Departament de Fisiologia i Valoració funcional del CAR de Sant Cugat. Ha estat vinculat en varis equips i esportistes de nivell mundial, havent tractat una multitud d’atletes olímpics.

En Piero, que és un reconegut conferenciant a nivell internacional especialitzat en situacions d’hipòxia i en la lluita contra el dopatge, també comparteix el seu coneixement donant classes a diferents màsters esportius.

Mireia Vilamala

Especialista en Nutrició Esportiva i Nutrició i Salut.

L’alimentació és un pilar fonamental per a la millora del rendiment esportiu i el manteniment d’un òptim estat de salut. A l’esportista l’hi serà més fàcil aconseguir els seus objectius si porta una correcte planificació de la seva nutrició i hidratació.

Sportwin compte amb Mireia Vilamala, graduada en Nutrició Humana i Dietètica (UVic – UCC), màster en Investigació en Salut (UdL. UVic – UCC) i Doctorant en Nutrició i Salut, a més de diferents formacions relacionades amb l’activitat física i l’Esport. Té experiència en diferents esportistes de nivell amateur i professional i ha participat en varis projectes de recerca en Salut (UVic – UCC i HUM).

Víctor Calsamiglia

Analista Biomecànic.

En Víctor és el fundador de Cyclist Lab i també ofereix els seus serveis a les instal·lacions de Sportwin. Compensa, amb l’ajuda de material específic, les deficiències biomecàniques que resulten de la interacció entre el ciclista i la seva bicicleta. Diplomat per la Serotta International Cycling Institute (USA), Diplomat per la Retül University i amb formació ESOLES (Funció específica del peu) a Cyclefit (UK), disposa de la confiança de varis triatletes i ciclistes professionals a part d’haver treballat en equips UCI Pro Tour com el Bahrain Merida Pro Cycling Team.

A part de la seva tasca com a biomecànic, en Víctor també és docent en diferents formacions i congressos d’àmbit nacional i internacional.