Scroll to top

Servei de fisioteràpia.

04. Servei de fisioteràpia

Sportwin disposa d’un servei de fisioteràpia format per fisioterapeutes especialitzats en diferents camps d’actuació. Oferim un servei individualitzat, a partir d’un abordatge global de la situació de cada pacient i en funció dels objectius establerts després d’una bona valoració inicial.

Gràcies als diferents espais dels que disposa el  centre, podem realitzar un tractament complet de totes les fases de les diferents patologies, des de fases agudes fins a les fases finals de les readaptacions esportives, que preparen a l’esportista per a tornar a la competició.

Tenim disponible la tecnologia INDIBA. INDIBA és un tractament de diatèrmia profunda que es pot aplicar alhora que el fisioterapeuta treballa aplicant la teràpia manual. La combinació d’aquestes estratègies ens permet obtenir resultats des de la primera sessió, reduint la inflamació i el dolor mentre s’estimula la regeneració de teixits i s’accelera el procés de recuperació de la lesió.

Serveis

Fisioteràpia Esportiva

Aquest servei inclou treball de prevenció i tractament de lesions i tornada a la pràctica esportiva després de la lesió. El principal objectiu de la fisioteràpia esportiva és escurçar al màxim possible el temps de recuperació de les lesions, per tal de poder tornar a entrenar i/o competir el més aviat possible. Treballem amb esportistes de tots els nivells per buscar un bon rendiment esportiu, donant molta importància al treball preventiu per tal d’evitar al màxim l’aparició de lesions.

fisioteràpia Múscul–Esquelètica

Aquesta especialització de la fisioteràpia es basa en tractar les dolències i disfuncions del sistema múscul-esquelètic. A partir del raonament clínic, establim un diagnòstic i  tractem les diferents dolències o disfuncions buscant la recuperació funcional i la disminució del dolor. Basem el treball sobretot en la teràpia manual, l’exercici terapèutic i la tecnologia de la radiofreqüència INDIBA.

Fisioteràpia de la Dona

Aquest servei està enfocat a assessorar a les dones abans, durant i després de la gestació. Inclou el servei de prevenció i rehabilitació del sol pèlvic,  on tractem  les principals afectacions que pateixen les dones al llarg de la gestació, i el servei de recuperació després del part. Tractem de manera individualitzada cada cas per tal d’adaptar-nos a les necessitats específiques de cada dona.