Scroll to top

Servei de Nutrició.

02. Servei de Nutrició

L’alimentació és un pilar fonamental de la nostra salut. Els aliments ens proporcionen energia i nutrients necessaris per afrontar el nostre dia a dia. Al llarg de les diferents etapes de la vida les necessitats del nostre cos varien i la nostra alimentació ha d’estar en sintonia amb les necessitats específiques de cada moment. D’aquesta manera, la nostra alimentació ha d’adequar-se als nivells d’activitat física, als diferents estats fisiològics (embaràs, post-part, lactància, menopausa, entre d’altres) o en funció de si hi ha alguna patologia present. No podem oblidar per això, que l’alimentació també és un acte social, cultural i que ens proporciona plaer.

A Sportwin et volem ajudar a millorar els teus hàbits alimentaris i a aprendre quines son les pràctiques alimentàries que et permetran mantenir un estat òptim de salut, poder gaudir del menjar i millorar el teu rendiment esportiu i qualitat de vida. A través de l’assessorament i intervenció dels nostres professionals, procurem que la teva alimentació pugui ser realista, completa i equilibrada.

Serveis

Nutrició Esportiva

L’alimentació és un aspecte clau en el rendiment esportiu. Amb aquest servei et proporcionem les eines necessàries per assolir els teus objectius . Realitzem estudis de la composició corporal per poder adaptar-la o millorar-la en funció de l’esport, planifiquem l’alimentació i treballem estratègies per abans, durant i després dels entrenaments o esdeveniments esportius.

Nutrició per a totes les etapes de la vida

Les necessitats nutricionals van variant amb el temps. A través d’un bon assessorament,  establim els requeriments i objectius per tal de poder dur a terme una dieta saludable i equilibrada. Aquest servei està destinat a:

– Dones que estan pensant en quedar-se embarassades, ho estan o han estat mares recentment.
– Persones que es troben en etapes de la vida amb uns requeriments específics com l’etapa de creixement, la tercera edat o dones amb la menopausa.

Control de pes

L’excés de pes és un dels  causants de les malalties cròniques no transmissibles més prevalents. Aquest tractament dietètic té com a objectiu establir uns objectius nutricionals individualitzats que siguin realistes i progressius per poder assolir un pes saludable i estable en el temps. Realitzem una valoració de l’estat nutricional del pacient i pautem una alimentació alhora que reeduquem els hàbits alimentaris del pacient per evitar futures fluctuacions de pes o recaigudes.